Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állásajánlatok - honlapok képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Állásajánlatok - honlapok - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Állásajánlatok - honlapok
Keresés
Találatok száma - 60 db
Munkahelykeresés

Munkahelykeresés

A weboldal állás lehetőségeket kínál a youtube videó megosztó portálon megjelenő filmek megtekintésével. A youtube megváltoztatta a reklámfilmek nézettségégének a világát. Ma már nemcsak TV-ben hanem az interneten is nézünk reklámfilmeket. A videófilmek elkészítése mindenki számára elérhető filmszerkesztő programok segítségével egyszerűbbé vált. A reklámfilmek youtube-on történő megjelenítése inspirálta vállalkozásunkat arra, hogy az álláskeresők számára új elérhetőségi útvonalat építünk ki. Ezáltal a youtube keresőbe beírt kulcsszavak alapján megjelenik videónk ahol kategorizált formában egymás után megjelennek az álláshirdetők ajánlatai. Az állások cégenként kis videó spotok formájában jelennek meg, amelyeket megállíthatunk és visszanézhetünk. Így látványos, modern formában esetlegesen a munkahelyről feltett képekkel nézheti az Ön számára megfelelő állásokat. Néhány érv a youtube nellett: A világ legnagyobb videó megosztó portálja A magyar internetezők 92 %-a használja a youtube-ot Keresőszavak beírásával célzottan kereshetünk Megosztást tesz lehetővé a felhasználók számára Látványos grafikai megjelenítést tesz lehetővé a hirdetők szá

Hiányszakma

Hiányszakma

Vajon merre tart most a magyar munkaerőpiac? Felméréseink azt mutatják, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a cégeknek idén is szakmunkásokra lenne a legnagyobb szükségük. Az országos rangsorban a sofőrök állnak a második helyen, a harmadikak a mérnökök, negyedikek a könyvelők és pénzügyi szakemberek. A tavalyi évhez képest a listán található munkakörök alapvetően változatlanok maradtak, csupán átrendeződést figyelhetünk meg az egyes helyezések között. A legnagyobb változást az informatikusok jelentik, a tavalyi tizedik helyről, idén az ötödik helyre ugrottak a listán. A szakemberhiány ellenére a legtöbb megkérdezett vállalat úgy nyilatkozott, hogy egyre kevésbé érzi ennek hatását Magyarországon.

IT és műszaki mérnök állások

IT és műszaki mérnök állások

Ismeri az IT világát? Beszéli a Java, C , .Net és egyébb programnyelveket? Vagy inkább a műszaki dolgokban járatos? Tudja hogyan készülnek a nyomtatott áramkörök és nem jön zavarba egy elektrotechnikai probléma megoldásától? Akkor már csak egy kérdésünk van. Meg van elégedve jelenlegi állásával? Ha nem, akkor nálunk megtalálja karrierje következő lépcsőfokát. Az Experis a ManpowerGroup tagjaként több mint 60 országban meghatározó szereplő az IT és műszaki mérnök szakemberek közvetítésében. Tisztában vagyunk vele, hogy Ön nem csak egy Önéletrajz. Olvasunk a sorok között és ennek megfelelően nem csak egy állást, hanem szakmai kiteljesedésének lehetőségét keressük meg. Látogasson el honlapunkra és nézze meg a jelenlegi álláslehetőségeket! Akkor is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, ha nem találja meg oldalunkon a kívánt pozíciót. Profi csapatunk folyamatosan kapcsolatban áll a legnagyobb és legjobb magyar és külföldi vállalatokkal.

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
LikeJob

LikeJob

Ingyenes állásközvetítés munkáltató és munkavállaló között. LikeJob Elindította ingyenes szolgáltatásukat, melyben szeretné költségmentes találkozást biztosítani munkáltató és munkavállaló között. Ha még nem rendelkezik regisztrációval, egy egyszerű és ingyenes regisztráció után Ön is feladhatja cége álláshirdetését díjmentesen, vagy munkavállalóként böngészhet a feladott hirdetések között. Amennyiben munkavállalóként regisztrál rendszerünkben, naponta elküldjük önnek legfrissebb álláshirdetéseinket.

Azonnali állás Németországban Ausztriában Svájcban közvetlen a feladótól

Azonnali állás Németországban Ausztriában Svájcban közvetlen a feladótól

Holnaptól induló munkalehetőség az Unio-ban. Weboldalunkon keressen állást és vegye fel a kapcsolatot közvetlen a hirdetés feladójával. Nincs közvetítői jutalék, Ön az álláshirdetés feladójának írhat közvetlenül, és jelentkezhet a munkára. Töltse fel az Önéletrajzát, amit a munkaadók bármikor megnézhetnek, ha erre Ön ad engedélyt. Lépjen be a saját fiókjába ahol megnézheti az elmentett hirdetéseket, beállíthatja a hirdetésfigyelőt, elmentheti a hirdetéseket.Honlapunkon általában Németül feladott hirdetéseket talál, ézert szükséges az alap német nyelvtudás

Álláslehetőségek az egész országban - Monster

Álláslehetőségek az egész országban - Monster

A legjobb állás meglelésében segít a Monster.hu! Az oldalon lévő állások több szempont alapján is kategorizálva lettek, például megye, munkaterület vagy cég. Ezzel is megkönnyítve az állások közti keresést. De ez még korán sem minden. Az álláslehetőség egyszerű böngészésén kívül még az is sokat segíthet, ha felteszi az önéletrajzát az oldalra. Így a munkáltató hamarabb áttekintheti azt és válaszolni tud rá. Ezzel jelentősen gyorsítva az Ön álláskeresését. Egy jó karrierhez amúgy is szükséges az ilyesmi, szóval Monster.hu -n a sok állásajánlat mellé az önéletrajz megfelelő megírására is talál tanácsokat. A legtöbb állás részletes leírással rendelkezik, szóval olvassa át őket figyelmesen!

Marketing állás

Marketing állás

Pénzt keresni - hát nem ezt szeretnénk mindannyian? De melyik üzleti elgondolás bizonyul életképesnek a jövőben is? Melyik üzleti partner lesz a jövőben is erős? Melyik termék lesz a jövőben is nagyon népszerű? És milyen díjazási rendszer korrekt a jövőben is? Minden szerénység mellett is: kiválóak vagyunk. És nemcsak jó megjelenésünk miatt. Hanem számos más okból is. Pont olyan dolgok miatt, melyek az üzleti életben igazi élményt adnak. Mindemellett azonban a szükséges biztonságot is nyújtják. Olvass tovább honlapunkon!

IT állások

IT állások

Érdekel az android fejlesztő munkakör, kezedben van a diplomád, de munkát még nem találtál? Ha úgy érzed, hogy a junior szintet már elérted, és szeretnél tovább haladni, keress meg minket, és megkeressük a megfelelő munkát a kompetenciáidra. Az egyetlen dolgod annyi, hogy felvedd velünk a kapcsolatot, ami után az önéletrajzod közösen átnézzünk, és korrigálunk, amennyiben szükséges. A tapasztalatunkkal nem csak abban segíthetünk, hogy hova érdemes pályáznod, a pályázat írása kapcsán is állunk rendelkezésedre.

Állás hirdetések

Állás hirdetések

Szeretnél olyan állást megpályázni, amit jobban szeretnél végezni, mint amit most csinálsz? A Comfy Job álláshirdetésekkel foglalkozó weboldal segíteni tud neked benne. Gyere és nézz szét itt, találd meg a megfelelő munkát, munkakört és munkahelyet. Friss hirdetéseink között megtalálhatók a marketing és a mérnöki végzettséget igénylő álláshirdetések is, de sok más lehetőség is vár rád. Ne feledd ha szeretnél időt és energiát megspórolni akkor gyere és találod meg álmaid állását oldalunkon. Dönts okosan.

Hirdetés
Cégek, vállalatok karrier oldalai

Cégek, vállalatok karrier oldalai

A cégek, vállalatok tesznek fel a saját oldalaikra is állásajánlatokat, és az ezekre történő jelentkezés azzal a nagy előnnyel jár, hogy így a jelentkező tudja milyen céghez, és hova kell majd dolgoznia járni, míg ezzel szemben sok közvetített állás esetén tudtán kívül akár oda is jelentkezhet, ahol épp dolgozik. A jobkereső ilyen, saját oldalon meghirdetett állásajánlatokat gyűjt, és tesz mások számára megtalálhatóvá, hogy ezzel segítse a munkát illetve a munkaerőt keresők egymásra találását. A gyűjtést keresőrobot végzi el, amely automatikusan eldönti hogy egy adott weboldal állásajánlat-e, egyúttal kiszűri a komolytalan, erotikus, vagy MLM jellegű állásajánlatokat, és figyeli az állásajánlatok lejártát is. Az oldalon történő álláskeresés kulcsszó alapú. Célszerű foglalkozás, vagy település nevére keresni, hogy megfelelő találatokhoz jussunk. Általános kulcsszavak pl. állás csak felesleges szűkítést eredményeznek.

Állásajánlatok Állás365

Állásajánlatok Állás365

Álláskereső portálunk célja segíteni a Magyar munkavállalókat abban, hogy megtalálják számukra a legmegfelelőbb állást. Munkaadók részére ingyenes megjelenést biztosítani. Oldalunkon több kritérium szerint lehet keresgélni az állásajánlatok között, földrajzi hely, szakma, iparág, stb. Az álláskeresők feltölthetik vagy megszerkeszthetik önéletrajzukat illetve kísérő leveleiket. Oldalunk folyamatos fejlesztés és keresőoptimalizálás alatt van. Célunk, hogy az internetes álláskereső oldalak közül hamarosan a top5 -ben legyünk. Kizárólag az interneten vagyunk jelen és ezen nem szándékozunk változtatni.

Tuti munkák álláskereső portál

Tuti munkák álláskereső portál

Pályakezdő és szeretne megismerkedni a munka világával vagy csak váltani szeretne? Akkor jó helyen jár. Álláskereső oldalunkon minden nap több száz betöltetlen állásajánlat közül választhatja ki az Ön elképzeléseihez leginkább illő munkát. Álláskeresőként lehetősége van feltölteni önéletrajzát aminek köszönhetően a cégek könnyedén megtalálhatják ajánlataikkal. Cégek számára pedig korlátlan számban, ingyenesen biztosítjuk hirdetéseik megjelenítését. Álláshirdetés feladásához mindössze egy rövid regisztrációra van szükség. Csatlakozzon még ma!

MarkMyProfessor

MarkMyProfessor

A weboldal fő küldetése az, hogy a tanárok és a diákok közötti kommunikációt elősegítse. Ennek keretében a felhasználók (diákok) a felhasználási feltételeknek megfelelően értékelhetik tanáraikat, illetve az oktatók - a tanár regisztrációt követően - is reagálhatnak a róluk szóló kommentárokra. 2012-ben pedig új funkcióval bővült a weboldal, immár gyakornoki és pályakezdő hirdetések is szerepelnek rajta.

Állás Borsod - Állás Miskolc

Állás Borsod - Állás Miskolc

Állást keres Miskolcon? Vagy netán állást kínálna Borsod megyében? Állásportálunk áll rendelkezésére. Borsod megye állásportálján megtalálja számítását! Ha munkát keres, vagy munkát vállalna, akkor a portálunk a legjobb megoldás. Keresse meg álmai munkáját, vagy ha Ön munkáltató, keresse meg álmai munkavállalóját oldalunk segítségével.

Állásajánlatok - cvhunter

Állásajánlatok - cvhunter

Álláskeresés felsőfokon. Keress és válogass Magyarország vezető munkaadóinak állásajánlatai között. Szerepelj online álláskeresői adatbázisunkban, hogy a munkáltatók könnyebben Rád találjanak. Tanulmányaidat folytatod, csak részmunkaidőben tudnál dolgozni? Ez nem akadály, keresgélj a portálon a diákmunkák között.

Szakmunka állásajánlatok

Szakmunka állásajánlatok

Munka, állás, és minden, ami fontos. Az oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az állást, és munkát keresőknek, hogy minél előbb megtalálja azt a munkát, amire vágyik, legyen az teljes munkaidős, részmunkaidős vagy otthoni munka. Napjainkban bizony nagyon éles harc folyik a meghirdetett munkákért. Mit tegyünk annak érdekében, hogy sikerüljön elhelyezkednünk? Munka és álláskereséssel kapcsolatos hasznos információkat talál a weboldalon Állásajánlatok böngészése nálunk teljesen ingyenes

Openjobs állásajánlatok

Openjobs állásajánlatok

Személyre szabott munkalehetőségek várnak rád, ha regisztrálsz az Openjobs Országos álláshirdetés portálon! Nem kell feleslegesen állásinterjúkra mászkálnod, hiszen csak olyan helyekre hívnak, ahol tényleg szükség lenne rád. Több lehetőséged lesz, és akár külföldön is találhatsz állást. Ha eleged van az álláskeresésből, mindenképp regisztrálj nálunk, és töltsd fel az önéletrajzodat!

Tuti menü