Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek, hírek, érdekességek képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Cikkek, hírek, érdekességek - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Cikkek, hírek, érdekességek
Keresés
Találatok száma - 17 db
Angol állásinterjú tréning ingyenes bemutatóval

Angol állásinterjú tréning ingyenes bemutatóval

Az elmúlt években sokan kerestek meg azzal a kéréssel, hogy segítsek felkészülni angol nyelvű állásinterjúra, mivel jól tudják, hogy a komolyabb pozícióknál a kiválasztás alapfeltétele az angol nyelv aktív, tárgyalóképes ismerete. Sajnos a szakmai képzettség és a nagy munkatapasztalat ma már nem elégséges a legjobb állások megszerzéséhez, angol nyelven is be kell tudnunk mutatni személyiségunket, ismereteinket, korábbi munkáinkat. Ennek a kurzusnak az a célja, hogy kifejlesszük azt az angol nyelvi és kommunikációs készséget, amely ahhoz szükséges, hogy megszerezze a kiszemelt állást. Ingyenes bemutatóóra során minden kockázat nélkül megbizonyosodhat róla, hogy azt kapja, amire leginkább szüksége van szakmai fejlődéséhez.

Karrierista blog - Állásinterjú és munkahely

Karrierista blog - Állásinterjú és munkahely

Magyarországon, külföldön egyaránt vannak betöltetlen munkahelyek. Az állás megtalálása és elnyerése azonban nehezebb lehet, mint maga a későbbi munka. Az állásinterjú még egy karrierista részére is tartogathat nehézségeket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot. Mikor kapunk először fizetést és miből fedezzük a költségeinket? Gondoljunk például egy külföldi munkahely esetén az utazás, szállás, ruha vagy saját eszköz nem csekély költségeire, de egy hazai állást adó is kérhet saját fegyvert és paripát. Látogasson el a karrierista.blog oldalra, ahol többet találhat a témáról!

Külföldi munka hírek

Külföldi munka hírek

A kulfoldimunka.co egy külföldi munkakeresésre szakosodott hírportál. Beszámolunk minden olyan hírről ami a külföldi és belföldi munkavállalással kapcsolatos, élménybeszámolókat közlünk azokkal, akik már kint dolgoznak, így megosztva tapasztalataikat a kinti életről. Tanácsokat adunk a külföldön állást keresőknek, hogyan érdemes munkát keresni, mik a buktatók, hova fordulhatunk ha bajba kerülünk, mikre érdemes odafigyelni Célunk, hogy mindenkinek átfogó képe legyen a határon túli munkavégzés előnyeiről és hátrányairól.

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Bérkalkulátor

Bérkalkulátor

Ha szeretne tisztában a bruttó keresetét terhelő járulékokkal, a nettó fizetésével? A Bérkalkulátor 2012 használatával tiszta képet kaphat a fizetésekről. Weboldalunkon egyszerűen tájékozódhat az adózás és a munkajog változásairól, hiszen ez itt a Bérkalkulátor oldala. Napi információkkal szolgálunk a fizetésekkel kapcsolatban, a fizetés kalkulátor online rögtön megmutatja mennyi lesz a nettó keresete.

Mitől sikeres egy állásinterjú?

Mitől sikeres egy állásinterjú?

A szakemberek szerint az első hét másodpercben eldől, hogy az állásra jelentkezőt felveszik-e. Manapság nem elég a megfelelő szakmai tudás mellette szükség van a jó kommunikációs készségre, önállóságra és nem mellesleg a csapatszellem is nagyon fontos a munkaadó szempontjából. Tehát keresik a korszerű embereket.

Álláskeresési titkok az álomállás eléréséhez

Álláskeresési titkok az álomállás eléréséhez

Mentális felkészítés, és ingyenes leckék, amik garantáltan megváltoztatják az álláskeresésről és az álommunkahelyről alkotott nézeteidet. VIGYÁZAT! Gondolkodásmód formáló anyagok, csak azoknak javasolt letölteni, akik szeretnek gondolkodni! A fejben 'ottlevés' nem egy állandó képesség, ha nem tudjuk, hogy mi és hogyan zajlik bennünk a mélyben. Ezért kell ezen folyamatosan dolgozni, és megismerni ennek mechanizmusát.

Munkák, állások, és minden, ami fontos!

Munkák, állások, és minden, ami fontos!

Szeretnél pénzt keresni? Nem megfelelő a jelenlegi munkahelyed? Szeretnél új állást? Nem tudod milyen munkát válassz? Nem tudsz eligazodni az állásajánlatok tengerében? Megnyugtatlak, ezzel nem vagy egyedül, nagyon sokan járnak ebben cipőben! Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen eligazodni az interneten fellelhető állásajánlatok, munkalehetőségek tömkelegében! Ha bármit elmondanál a munkáról, vagy megosztanál velünk egy élményt, vagy kudarcot egy állásról, ezen az oldalon megteheted! Tanácstalan vagy? Olvass bővebben a témáról weboldalunkon!!

Sikeres álláskeresés,rejtett titkai! Munka-,munkalehetőség,állásajánlat

Sikeres álláskeresés,rejtett titkai! Munka-,munkalehetőség,állásajánlat

Neked azonnal mentőövre van szükséged, ha állást keresel, és: - Már legalább két hónapja eredménytelenül keresel munkát. - Unod százszámra nézegetni az álláshirdetéseket. - Azt tapasztalod, hogy sok helyről még visszajelzést sem kapsz. - Túl sok olyan interjún voltál már, ami nem vezetett sehová. - Egyre elkeseredettebb és reménytelenebb vagy, minden sikertelen interjú után csökken az önértékelésed. Hogy mitől kell megmenteni téged? Elsősorban önmagadtól. A hibáidtól és a további tévedéseidtől, amelyek miatt egyre több kudarcot halmozol fel, miközben ott a rengeteg nagyszerű elszalasztott lehetőség az orrod előtt. A legtöbb munkakereséssel foglalkozó honlap arra tanít, hogy hogyan tudsz jobban idomulni a munkaerőpiac elvárásaihoz és kívánalmaihoz. Ez a honlap abban segít, hogy elkezdj ezen a megszokott dobozon kívül gondolkodni, és magad teremtsd meg a munkalehetőséget önmagad számára. Olvasd el az ingyenes tanulmányokat, hogy megtudd, pontosan, merre kezdd el keresni a munkádat, és mit hagyj abba ? még ma.

Angol és magyar nyelvű állásinterjúra felkészítés

Angol és magyar nyelvű állásinterjúra felkészítés

ANGOL ÉS MAGYAR NYELVŰ PROFESSZIONÁLIS ÁLLÁSINTERJÚ FELKÉSZÍTÉS Hatékony angol és magyar nyelvű állásinterjú felkészítés üzletembertől Csillaghegyen ill. egész Budapesten, személyesen és online bevált, hatékony módszerrel. Húszéves nemzetközi vezetői, HR management, cég-pszichológiai és angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal személyre és bármely szintű pozícióra szabott felkészítés, szituációs gyakorlatok, szakmai nyelvezet, társalgás, kifejezések, beszédkészség. Kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR interjúk és szaknyelv. Tel.: 36-30-9-777-107. E-mail: travelsystem@t-online.hu Skype: managerconsulting Felkészítési módszer, részletek, árak és elérhetőség: http://allasinterjuk.weebly.com

Hirdetés
Gyes, Gyet melletti munkavégzés feltételei

Gyes, Gyet melletti munkavégzés feltételei

Szeretnél gyes, gyet mellett munkát végezni a munkáltatódnál,vagy más munkáltatónál, esetleg vállalkozást szeretnél indítani és információra van szükséged, hogy milyen feltételei vannak? Más és más feltételekkel dolgozhatsz otthon, vagy az otthonodon kívül, vagy éppen milyen jogcímen részesülsz gyesben, illetőleg gyet mellett, ezekre vonatkozóan tájékozódhatsz a cikkben. Emellett a munkavállaláshoz, vállalkozás indításhoz és a gyermekvállaláshoz kapcsolódó pénzbeli ellátásokról is hasznos információkat találsz.

Otthoni munkalehetőségek kismamáknak

Otthoni munkalehetőségek kismamáknak

Becsapós ajánlatok, átverős oldalak - akármerre indulsz el a távmunkakeresésben, alig találsz valódi lehetőségeket. A 21. században már nem számíthatsz a munkáltatók segítségére: ha biztos bevételekre szeretnél szert tenni, a saját lábadra kell állnod. De ezt nyilván magad is érzed. Mégis akkor, hogyan és mit tehetsz?

Szakmai tanácsadás középvállalatoknak a teljesítménybérről

Szakmai tanácsadás középvállalatoknak a teljesítménybérről

Szakmai tanácsadás középvállalatoknak a teljesítménybérről, mindenről, amit a teljesítménybérről tudni érdemes és arról, hogyan motiválja kollégáit teljesítménybérrel! Olvassa el Ön is bejegyzéseinket, tanácsainkat és tapasztalatainkat. Írja meg véleményét, kérdéseit, és mi segítünk megoldani teljesítmény bérezéssel kapcsolatos problémáit. Üzemi minőségellenőr teljesítményének a mérése, Üzemvezető teljesítménybére, A termelési vezető teljesítménybére, Az elvárt eredmények szerepe a teljesítménybérezésben, Mennyire legyen szigorú a norma a teljesítménybérezésben? Ezeken kívül még további érdekességek is megtalálhatóak az oldalon.

Ingyenes munkajogi tanácsadás és kockázatmentes jogi képviselet

Ingyenes munkajogi tanácsadás és kockázatmentes jogi képviselet

Megkapni a papírlapot melynek fejléce: 'Felmondás' minden esetben sokkoló érzés. Még ha már érezte egy ideje, hogy közeledik a felmondás időpontja, akkor is hirtelen leblokkol az ember, pedig ilyenkor nagyon résen kell lenni! Pl. ilyenkor dől el, hogy a felmondás után hónapokig fog-e azon keseregni, hogy miért hagyta magát rábeszélni a közös megegyezéses munkaviszony megszüntetés aláírására. Hiszen mitől közös? Ön nem akart felmondani! A segítségünkkel - Fel tud készülni a felmondás helyzetére. - A felmondás kézhez vétele után azonnal tud velünk konzultálni. - Ha a munkáltató nem jogszerűen járt el, akkor munkajogász partnerünk képviseli Önt a perben és - ügytől függően - a teljes perköltséget kifizetjük.

Bérkalkulátor - nettober.com

Bérkalkulátor - nettober.com

Bruttó-nettó bérkalkulátor a folyamatosan változó jogszabályok alapján, és további hasznos információk a dolgozók és álláskeresők számára. A bérkalkulátoron kívül megtalálható oldalunkon még többek között szabadság kalkulátor, minimálbér kalkulátor is.

Válságkezelés diákmunkával

Válságkezelés diákmunkával

Humánerőforrás, HR Portal - minden a munka világából Különösen a harmadik világ és Dél-Amerika országaiban emelkedhet a válság miatt a gyermekmunkások száma a szakemberek szerint. Hazánkra ugyan nem jellemző a gyermekek foglalkoztatása, tavaly mégis több kirívó esetet tártak fel a munkaügyi ellenőrök. Természetesen a jog lehetőséget ad 16 éven aluliak foglalkoztatására, de csak megkötésekkel. Különösen a harmadik világ és Dél-Amerika országai tarthatnak attól, hogy a válság miatt tovább nőhet a gyermekmunkások száma. A gyermekmunka azonban nemcsak az elmaradott ázsiai vagy afrikai országokra jellemző: Európában 15 millió kiskorút foglalkoztatnak, míg az Egyesült Államokban 300-500 ezerre tehető azoknak a gyerekeknek a száma, akiket farmokon dolgoztatnak...

Jó tudni - felkészülés az interjúra

Jó tudni - felkészülés az interjúra

Pontosan tudja a nevét, beosztását annak, akivel találkozik! Öltözzön szolidan, legyen ápolt! Bemutatkozáskor kézfogása legyen határozott, magabiztos! Készüljön fel a cég történetéből, termékeiből/szolgáltatásaiból! Az interjú során végig tartsa meg a szemkontaktust! Egyértelmű, tájékoztató, konkrét válaszokat adjon a kérdésekre, ha szükséges múltbeli példákkal alátámasztva!

Fejvadász cégek - mimi

Fejvadász cégek - mimi

Fejvadász cégek - Téma:Karrier - Online Lexikon Fejvadász cégek megkeresése: Újságok beszerzése, Szakmai jellegű konferencián, állásbörzén vagy előadáson való részvétel... A fejvadász cégek versenyében az ötven országban jelenlévő, nemzetközi hálózattal rendelkező Amrop Hever Group tagjaként a Kohlmann &oung Kft. a toplista nyolcadik helyét vívta ki magának... A klasszikus fejvadászattal, tehát top managerek közvetlen megkeresésével és kiválasztásával foglalkozó fejvadász cégek (hogy csak a nemzetközi szinten is legnevesebbeket, mint a Korn&rry, Egon Zehnder, Spencer Stuart említsem) száma nem...

Tuti menü