Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Diákmunka, diákmunkák képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Diákmunka, diákmunkák - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Diákmunka, diákmunkák
Keresés
Találatok száma - 16 db
Otthon végezhető munka

Otthon végezhető munka

Megtörténhet, hogy egy napon rádöbbensz, megvan ugyan a kényelmed, a biztonságod,valami mégis hiányzik az életedből. Boldogságod reményében merj kockáztatni, nézz szembe azzal, ami fáj! Az önismeret folyamata számtalan kérdést felvethet benned: mit szeretek, mivé szeretnék válni, mi jó nekem, mik a céljaim?A céljaid eléréséhez pedig anyagi szempontból megoldást találhatsz ezen a weblapon, ha a leírt módon regisztrálsz, és megteszed a leírt lépéseket. Boldogabb és gazdagabb életet érhetsz el így!!!

jobozz.hu Diákmunka Neked

jobozz.hu Diákmunka Neked

Rengeteg diákmunka, nyári munka gyakornoki program vár rád a jobozz.hu weboldalon. Találd meg a legjobb munkát és így könnyen gyarapíthatod zsebpénzedet és még szakmai tapasztalatszerzésre is lehetőséged nyílik. Fontos időben diákmunkát keresni, hiszen a nyári időszakban túljelentkezés van. Ezért érdemes már az iskolai szünet előtt megkezdeni a keresést. A diákoknak és hallgatóknak számos lehetőséget kínálunk legyen szó akár egyszerű vagy összetett diákmunkáról. Az oldalon található gyakornoki programok nagy szerepet töltenek be a tapasztalatszerzésben és mellesleg a legjobban fizetett munkák közé tartoznak.

Diákunió

Diákunió

A Diákunió diákmunkát nyújt a diákok és a vállalatok számára. Míly meglepő! Olyan szolgáltatásra törekszünk, ahol a diák szakmai kompetenciájához illeszkedő diákmunkát találja meg. Korszerű diákmunka megoldás a diákok számára. Ötvözzük a felnőtt munkaerő toborzás módszereit a diákmunkások foglalkoztatásának előnyeivel, ezáltal a megfelelő helyre a megfelelő embert tudjuk helyezni, ami a jövőben többszörös hatékonyságot eredményez.

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Sendo diákmunka

Sendo diákmunka

Sendo Kft. - munkaerőportál. Cégünk a megrendelők követelményeihez mérten biztosítja a legmegfelelőbb munkavállalók megtalálását és kiközvetítését. Először szakképzett csapatunk felméri a leendő partnerünk igényeit. Ezt követően rövid időn belül kidolgozza a megvalósítási ütemtervet s árajánlat formájában elküldjük Önnek.

Schönherz Iskolaszövetkezet - Diákmunkák

Schönherz Iskolaszövetkezet - Diákmunkák

Szövetkezetünk fő profilja olyan, egyetem és főiskola mellett végezhető munkák biztosítása, amelyek nemcsak az anyagi problémáidat oldják meg, hanem szakmai fejlődési lehetőséget is biztosítanak számodra, s ezzel megalapozhatják a jövődet, segítenek karriered építésében. A szakmai munkalehetőségek mellett természetesen hagyományos diákmunkákkal is foglalkozunk, de elsődleges célunk az, hogy már a tanulmányaid során hasznosíthasd elméleti tudásodat, ami később segíthet az elhelyezkedésedben. Gyakran tapasztaljuk, hogy tagjaink olyannyira beválnak az adott cégnél, hogy az egyetem/főiskola befejezése után már nem kell álláskereséssel törődniük.

Diákmunka Központ

Diákmunka Központ

Azzal a céllal alakult 1996-ban, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megye diákjainak stabil és kiszámítható munkalehetőséget, a megye vállalkozásainak pedig megbízható munkaerőt, illetve szolgáltatást biztosítson.

Rébusz Iskolaszövetkezet

Rébusz Iskolaszövetkezet

Diákmunka portál Ha éppen munkát keresel, vagy esetleg a közeljövőben dolgozni szeretnél, akkor a legjobb helyen jársz. A Rébusz Iskolaszövetkezet a dolgozni vágyó fiatalok fellegvára, amely már évek óta áll a munkaerejükkel nem bíró, pénzt keresni vágyó fiatalok rendelkezésére. Eddig 98 ezren döntöttek a profi munkaszervezés, a RÉBUSZ mellett. Miért pont Te maradnál ki ebből? A legnagyobb hazai és multinacionális cégeket tudhatjuk a Megbízóink között. Dolgozni persze mindenhol kell, csak nem mindegy, hogy milyen körülmények között! Lelkes, jól felkészült munkatársaink reggeltől estig várják hívásodat, illetve azt, hogy valamelyik irodánkba befáradj, és segítsenek megtalálni Neked a legoptimálisabb munkahelyet. Valamit, ami tényleg bejön Neked.

Márton Áron Iskolaszövetkezet

Márton Áron Iskolaszövetkezet

Diákmunka, karrier - MADS online iskolaszövetkezet. Miért érdemes nálunk dolgozni? Mert velünk bármit elérhetsz. Díjazzuk a kitartásod, akcióinkkal jutalmazzuk a szorgalmas munkát, és béreink színvonalával az életed színvonalának emelését segítjük.

Mind-Diák - Diákmunka

Mind-Diák - Diákmunka

A Mind-Diák Szövetkezet 1993-ban alakult azzal a céllal, hogy egyetemi, főiskolai és középiskolai tanulók részvételével és szervezésében szakmai és időszakos tevékenységeket lásson el. Alapvető feladatunk, hogy Megbízóink igényeihez igazodva megtaláljuk a helyes megoldást, hogy az egyetemi, főiskolai hallgatók tanulmányaik ideje alatt és ahhoz igazodva, megfelelő munkalehetőséghez jussanak. Tanulmányaik mellett munkatapasztalatot szerezzenek, segítve ezzel a pályakezdés nehézségeinek leküzdését.

Hirdetés
EUdiákOK Diákmunka

EUdiákOK Diákmunka

Az eudiákok diákmunka iskolaszövetkezet azzal a céllal alakult, hogy diákok számára diákmunka lehetőséget biztosítson. Az Eudiákok Iskolaszövetkezet diákmunka ajánlatának ár/érték aránya a legjobb a diákmunkák között az országban.

Fürge Diák Iskolaszövetkezet

Fürge Diák Iskolaszövetkezet

Fürge Diák Iskolaszövetkezet hivatalos diákmunka portál Amit a Fürge Diákról tudni érdemes: - több mint 10 éves múlt (alapítva: 1994) - 30.000 tag - 16.000 diák munkavállaló évente - közel 1.000.000.000 Ft kifizetett diákmunkabér évente - 17 irodából álló országos hálózat Mindez miért jó neked? Mert itt tapasztalatot szerezhetsz a tudásod mellé, hogy biztosabban nézhess a jövőbe!

Express - diákmunka keres/kínál

Express - diákmunka keres/kínál

Nyári munka, diákmunka állás hirdetések, szórólapozás, hostess munka - Több mint 1.000 szezonális munka apróhirdetés az Expressz.hu-n. Budapesti és vidéki álláslehetőségek. Részmunkaidős Állást keres? Munkát kínál? Ingyenes hirdetés feladás!

ConWork Iskolaszövetkezet

ConWork Iskolaszövetkezet

Conwork Iskolaszövetkezet. 1074 Budapest Dob utca 11. Célunk, hogy azoknak a diákoknak, akik az iskola mellett szeretnének pénzt keresni, tudjunk biztosítani olyan munkalehetőséget, ami számára megfelelő, és szívesen végzi iskola mellett. Másik fő célunk az volt, hogy a partnereink elégedettek legyenek a munkánkkal, úgy hogy közben jelentős időt és költséget takarít meg.

Diák Meló - Miskolc

Diák Meló - Miskolc

DiákMeló - Diákmunkák Cím: 3525, Miskolc, Szűcs S. utca 5. (Villkész épületben 1. emelet)

Pannon-Work Iskolaszövetkezet

Pannon-Work Iskolaszövetkezet

A Pannon-Work Iskolaszövetkezet - a Pannon-Work Zrt munkaerő-kölcsönzési szolgáltatása kiegészítéseként - az ügyfél igényei szerint - szervezett és ellenőrzött diákmunkaerőt tud biztosítani nagy létszámban, mely növeli rugalmasságát. Különösen a nyári szabadságolás megoldása érdekében veszik igénybe partnereink nagy tömegben ezt a lehetőséget. A megbízónak semmilyen pótlólagos szervezési vagy adminisztrációs feladata nincs, árban is nagyon kedvező megoldást jelent ez számukra. A cégcsoport partnereinek száma 2005-ben meghaladta a 400 céget, megbízóink között éppúgy jelen vannak a multinacionális nagyvállalatok, mint a kis- és középvállalkozások.

Multi Job Iskolaszövetkezet

Multi Job Iskolaszövetkezet

A tevékenységek elvégzése, szerződéses keretek között történik. Ennek főbb jellemzői: - A diákokat, szövetkezetünk alkalmazza, kifizetésük átutalással történik. - A diákjaink középiskolás, középfokú végzettségű, vagy felsőfokú intézményekbe járó dolgozók, akik munkatársaink irányításával pontosan és felelősségteljesen végzik munkájukat. - Nagyhatékonyságú sms-küldő rendszerünk segítségével, több ezer tagsággal rendelkező fiatalt tudunk elérni néhány perc alatt.

Tuti menü