Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejvadász cégek, közvetítők képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Fejvadász cégek, közvetítők - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Fejvadász cégek, közvetítők
Keresés
Találatok száma - 26 db
Biztos munka Ausztriában

Biztos munka Ausztriában

Úgy döntöttél, külföldön próbálsz szerencsét? Ausztriai munka érdekel? Ha beszélsz valamennyire németül, egyenes utad van több ezer munkához német nyelvterületen. Több ezer szakács állás, szobalány állás, és egyéb vendéglátós és szállodai munka vár. Nálunk te pályázol a munkaadókhoz, nem mi csurgatjuk az állásokat. Ha még nem tanultál soha németül, akkor is van esélyed! Válassz nyelvi csomagot és felkészítünk az interjúra! Ne add fel, már csak néhány lépés választ el álmaid külföldi munkaajánlatától! Kattints!

Kelet-Flott Kft. Nyíregyháza

Kelet-Flott Kft. Nyíregyháza

A Kelet-Flott Kft. fő tevékenysége a megalakulástól kezdve a munkaerő kölcsönzés. Alapvető célunk, hogy partnereink humánerőforrás szükségletét költséghatékony keretek között kielégítsük a munkaerő kölcsönzés során. Ennek számos előnye létezik, például a fix személyi költségek, a statisztikai létszám optimális szinten tartása, valamint a munkavállalók munkaügyi adminisztrációs teendőit is vállalatunk látja el. Ezen kívül még segíteni tudunk bérszámfejtési feladatok ellátásában, cafeteria rendszerek üzemeltetésének kihelyezésében, továbbá biztosítani tudunk on site menedzsmentet és higiéniai szolgáltatást.

Munkaerő közvetítés - Humán Centrum

Munkaerő közvetítés - Humán Centrum

Munkaerő közvetítése felsőfokon, a Humán Centrum jóvoltából. Több mint húsz éves szakmai tapasztalattal és több mint 60000 lebonyolított interjúval büszkélkedhetnek. Szolgáltatásaik közé tartozik a fejvadászat, az online toborzás, a közvetítés médium és a munkaerő közvetítés professional. A munkaerő közvetítésen kívül, munkaerő kölcsönzéssel is foglalkoznak. Az oldalon lehetőség van, cégek részére árajánlatot kérni. A cég Budapesten, a VII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Vasilov Kft. - Mezőgazdasági idénymunkák

Vasilov Kft. - Mezőgazdasági idénymunkák

Cégünk mezőgazdasági idénymunkások közvetítésével foglalkozik. Olyan munkákhoz keresünk dolgozni vágyó diákokat, összeszokott brigádokat, mint például kukorica címerezés, szőlő metszés, fa metszés, gyomtalanítás, tereprendezés stb. Jelentkezni lehet weboldalunkon, az űrlap kitöltésével, de nemcsak diákoknak, hanem cégeknek is, akik munkásokat keresnek földjükre, vagy kertészetükbe a nyárra. Ha alvállalkozóra bízod az idénymunkások kiválasztását, toborzását, mi segítünk a későbbi papírmunkában is, a bérszámfejtésben és a kifizetésekben. Tapasztalt brigádokat biztosítunk, akár már holnapra!

Workcenter Munkaerő - Közvetítő Iroda

Workcenter Munkaerő - Közvetítő Iroda

A WORKCENTER Munkaerő - Közvetítő Iroda azzal a céllal alakult, hogy a humánforrás területen felmerülő szükségletek rugalmas kezelésére kínálja szolgáltatásait, melyek leveszik a HR kihívást a cégek válláról, biztosítva ezzel, hogy a vállalatok saját szakterületükön, iparágukon belül még hatékonyabban működhessenek. Fejlődésünket és sikereinket elsősorban annak köszönhetjük, hogy Partnereink igényeit minőségileg és mennyiségileg is igyekszünk minimális határidővel, maximális hatékonysággal teljesíteni. Küldetésünk: Minőségi megoldás, humán erőforrás területét érintőkérdésekben Növelni a szervezeti hatékonyságot Optimalizálni az emberi erőforrások költségszerkezetét Idő és költségszükségletek csökkentése A WORKCENTER Munkaerő-közvetítő Iroda az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnereinek: Diákmunka-szervezés Munkaerő-kölcsönzés Munkaerő-közvetítés, keresés (külföld-belföld) Fejvadászat, vezető kiválasztás Try and hire Outsourcing Munkaügyi átvilágítás, tanácsadás (audit) Beteglátogatás REHAB Üzletág

Titanium Job Állásközvetítő és Oktató Kft.

Titanium Job Állásközvetítő és Oktató Kft.

Kamionos állást keres? Kipróbálna új lehetőségeket? Elégedetlen jelenlegi munkaadójával? Váltani szeretne? Megvannak a papírjai, de nincs még tapasztalata? Nehezen talál munkát? Nálunk a kis, családias hangulatú vállalkozásoktól a legnagyobb fuvarozó cégekig mindenféle lehetőség egy helyen megtalálható. Mi segítünk! Miért bajlódna önéletrajzok küldözgetésével? Miért töltené idejét és költené pénzét arra, hogy sorra járja a fuvarozó cégeket állásért?

Valore Basis - Fejvadászat és kiválasztás

Valore Basis - Fejvadászat és kiválasztás

A Valore Basis Kft. elsősorban munkaerő-közvetítéssel foglalkozik, lefedve a jelölt felkutatásától, kiválasztásától kezdődő, és a jelölt beilleszkedéséig terjedő folyamatot. Leginkább használt keresési módszerünk a fejvadászat. Direkt-keresés, fejvadászat során a legelső szempont a diszkréció, tiszteletben tartva, biztosítva és megőrizve a jelölt jelenlegi státuszát. További tevékenységeink a toborzás és a munkaerő-közvetítés, amelynek során számos, ritkának számító szakterületet is lefedünk, például az értékesítés, akár az informatikán belül.

Országos Magántanár Adatbázis

Országos Magántanár Adatbázis

Ha diák vagy, találd meg a Neked legmegfelelőbb magántanárt. Ha tanár vagy, legyél Te is benne az Országos Magántanár Adatbázisban, hogy a diákok rád találhassanak! Adatbázisunk egyszerű és gyors keresést biztosít azok számára, akik magántanárt keresnek legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemi szintig. Amennyiben magántanárt keresel jó helyen jársz! Mi segítünk neked a lakóhelyedhez legközelebb eső legmegfelelőbb magántanárt megtalálni! Több száz tantárgy található az adatbázisunkban, oktatási szintek közül pedig megtalálható az érettségire való felkészítés, valamint a középiskolákba, felsőoktatásba való felkészítés is.

ClickOnModels - Modellügynökség

ClickOnModels - Modellügynökség

Az európai modellek forrása - Modellügynökség és ingyenes munkaerő közvetítés női-férfi modellek, fotómodellek, aktmodellek, modell fotósok, modellügynökségek, modellkedés és fotózás témakörében érdekeltek részére. Minden szolgáltatásunk teljesen ingyenes természetes személyek, modellügynökségek, fotósok részére egyaránt. Munkavállaló (leendő) modell lányok és fiuk az alábbi munka kategóriákban tudnak nálunk regisztrálni: Divatmodell, ruha­modell, fürdőruha­modell, fehérnemű modell, fotó­modell, félakt modell, művészi akt modell, erotikus akt modell, smink­modell, haj­modell, manöken, testfestés, reklám klip filmszereplés, statiszta, táncos, előadó, hosztesz, személykíséret. Női és férfi modellek jelentkezését egyaránt várjuk.

Hirdetés
HaRp - szolgáltatások

HaRp - szolgáltatások

A HaRp &artners Személyzeti Tanácsadó Irodát több éves nemzetközi és hazai piacon szerzett, széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkező tanácsadók alapították, azzal a céllal, hogy ügyfeleik érdekeit mindig szem előtt tartva felkutassák az adott feladathoz illő, a vállalatok számára legmegfelelőbb munkatársakat. Cégünk 2004. februárjában egyesült a Huberts Mozes &artners holland-magyar humánpolitikai tanácsadó céggel. Az egyesülés célja az volt, hogy mind ügyfeleinknek, mind jelöltjeinknek még magasabb szintű szolgáltatási csomagot nyújthassunk - ahol a HaRp a közvetítést, tréninget és az outplacement szolgáltatást képviselhette, míg a Huberts Mozes &artners a szervezetátvilágítást és fejvadászatot (tevékenységeinkről bővebben a Szolgáltatásaink menüpont alatt olvashat).

Riss & Partners humán erőforrás közvetítés

Riss & Partners humán erőforrás közvetítés

A humánus társ - munkaerő közvetítés, kölcsönzés, tréningek. Cégünk 1998 óta foglalkozik munkaerő-közvetítéssel, kölcsönzéssel, direkt megkereséssel, tanácsadással, emberekkel. Partnerekkel, akik később megrendelőkké válnak és jelöltekkel, akik később sikeres munkavállalókként viszik hírünket a 'világban'. Mi azon vagyunk, hogy ez a hír, jó hír legyen, mindkét oldalról. Partnereinktől kapott megrendeléseinket csak úgy tudjuk teljes megelégedésre teljesíteni, ha számukra, az igényeiknek mindenben legmegfelelőbb jelölteket küldjük. És ez nem rövidtávon eljátszott megfelelés kell, hogy legyen, hanem hosszútávra szóló belső azonosság.

Darszi - fejvadász cég

Darszi - fejvadász cég

A DARSZI Személyzeti Tanácsadó Kft. alapvető szolgáltatása a vállalati közép- és felsővezetők, valamint vállalati specialisták gyors és diszkrét megkeresése, kiválasztása. Időt, energiát, gyakran feleslegesen feladott hirdetések árát emésztheti fel egy-egy pozíció betöltése. Az egyre szorosabb határidők, a távozási szándékukat bejelentő munkatársak motiváltsága sürgeti, hogy az új szakember mielőbb rendelkezésre álljon. Kiválasztási munkálatok esetén az alábbi munkálatokat végezzük el Ön helyett: Felkutatjuk Önnek a megfelelő munkaerőt, figyelembe vesszük a betöltendő pozíció jellegzetességeit. Az alkalmassági vizsgálatokat elvégezzük. Megvizsgáljuk a pályázók képességeit, a pozícióra való alkalmasságukat, meglévő szervezetbe való beilleszthetőségüket objektíven elemezzük. A munkaerő kiválasztásához szükséges teszteket tapasztalt pszichológusok segítségével állítjuk össze...

Horváth Recruitment - humán erőforrás

Horváth Recruitment - humán erőforrás

A Horváth Recruitment célja, hogy partnereivel sikeres és hosszú távú üzleti kapcsolatot építsen ki, melynek alapja a megbízhatóság, professzionalizmus, kreativitás és integritás. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink bármilyen, a humán erőforrás menedzsment területén felmerülő problémájukkal vagy kérdésükkel felkereshessenek bennünket, s hogy ezekre ügyfélre szabott, egyedi és hatékony megoldásokat kínáljunk a lehető legmagasabb szakmai színvonalon. Bízunk abban, hogy az elmúlt évek referenciái céljaink eléréséről tanúskodnak, s a jövőben tovább erősíthetjük együttműködésünket meglévő partnereinkkel, valamint új üzletfeleink lehetőséget biztosítanak szakmai hozzáértésünk és ügyfélközpontú hozzáállásunk bizonyítására.

Job-Center - munkaerő közvetítés, toborzás

Job-Center - munkaerő közvetítés, toborzás

Munkaerő közvetítés, direkt keresés. Toborzás, közvetítés korrekt árakon! Állásajánlat pályakezdőknek, szakembereknek és vezetőknek országosan. A Job-Center legfontosabb célja hogy megbízó munkaadói részére a legoptimálisabb munkavállalókat közvetítse, akik teljes mértékben megfelelnek elképzeléseinek. Arra törekszünk, hogy a szakismereteink gyarapításával, körülményeink, valamint tudásunk fejlesztésével, nemcsak a hazai és nemzetközi előírásoknak, standardoknak, minőségi rendszereknek, hanem az új évezred elvárásainak is megfeleljünk. Felelős gondolkodásunk megmutatkozik a környezettudatosságban is. Fontosnak tartjuk a szelektív hulladékgyűjtést, papír- és energiatakarékosságot, újrahasznosításból származó termékek felhasználását és a tömegközlekedés kihasználását. Megbízóink számára egységesen - a piaci szerepük nagyságától függetlenül - maximális színvonalú szolgáltatást biztosítunk.

Quami - Személyzeti Tanácsadó Iroda

Quami - Személyzeti Tanácsadó Iroda

A Quami Személyzeti Tanácsadó Irodát 2000-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy tanácsadói tevékenységünkkel elősegítsük partnereink hatékony, szakmai döntéseken alapuló humánerőforrás gazdálkodását. Tevékenységi körünk: szakember kiválasztás, pszichológiai tanácsadás, amely a karrier-tanácsadástól a szervezeti coachingig terjed, szervezetdiagnosztikai mérések és vállalati tréningek. Szolgáltatásaink testre szabottak, az ügyfél problémájára fókuszálnak. Munkatársaink szakértelme, rugalmas és megbízható munkavégzése garanciát jelent megbízóinknak. Elkötelezettek vagyunk a fejlődés irányában, nyitottak vagyunk új ismeretek és módszerek elsajátítására és alkalmazására. A sikert hosszútávon értelmezzük, a munkavállalóban mindig az embert látjuk.

Workshop állásközvetítés

Workshop állásközvetítés

'A jövőbelátás legbiztosabb módszere, ha mi magunk alakítjuk azt.' (Peter Ferdinand Drucker) Alakítsa velünk jövőjét! Állásközvetítési szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak a munkavállalóknak, akik jelenleg új karrierlehetőséget és szakmai kihívásokat keresnek, illetve azoknak, akik szeretnék, ha az aktuális lehetőségekről rendszeres tájékoztatást kapnának.

AtWork - munkaerő szolgáltatás

AtWork - munkaerő szolgáltatás

Az AT WORK 2001-es alapítása óta elkötelezett a minőségi szolgáltatás és az innováció mellett. Ennek a munkának az eredménye, hogy a munkaerő-közvetítés és munkaerő-kölcsönzés mellett ma már ismert és elismert szereplői vagyunk a kompetencia-méréssel foglalkozó tanácsadói piacnak is. Megbízóinkkal közös munkáink támogattak minket abban, hogy a lehető legpontosabban értsük meg a piaci igényeket. Ezen igényekre reagálva - talán időnként meg is előzve azokat - alakítottuk, fejlesztettük portfóliónkat.

Tuti menü