Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állás, állásajánlatok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Állás, állásajánlatok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 176 db
Munkahelykeresés

Munkahelykeresés

A weboldal állás lehetőségeket kínál a youtube videó megosztó portálon megjelenő filmek megtekintésével. A youtube megváltoztatta a reklámfilmek nézettségégének a világát. Ma már nemcsak TV-ben hanem az interneten is nézünk reklámfilmeket. A videófilmek elkészítése mindenki számára elérhető filmszerkesztő programok segítségével egyszerűbbé vált. A reklámfilmek youtube-on történő megjelenítése inspirálta vállalkozásunkat arra, hogy az álláskeresők számára új elérhetőségi útvonalat építünk ki. Ezáltal a youtube keresőbe beírt kulcsszavak alapján megjelenik videónk ahol kategorizált formában egymás után megjelennek az álláshirdetők ajánlatai. Az állások cégenként kis videó spotok formájában jelennek meg, amelyeket megállíthatunk és visszanézhetünk. Így látványos, modern formában esetlegesen a munkahelyről feltett képekkel nézheti az Ön számára megfelelő állásokat. Néhány érv a youtube nellett: A világ legnagyobb videó megosztó portálja A magyar internetezők 92 %-a használja a youtube-ot Keresőszavak beírásával célzottan kereshetünk Megosztást tesz lehetővé a felhasználók számára Látványos grafikai megjelenítést tesz lehetővé a hirdetők szá

Biztos munka Ausztriában

Biztos munka Ausztriában

Úgy döntöttél, külföldön próbálsz szerencsét? Ausztriai munka érdekel? Ha beszélsz valamennyire németül, egyenes utad van több ezer munkához német nyelvterületen. Több ezer szakács állás, szobalány állás, és egyéb vendéglátós és szállodai munka vár. Nálunk te pályázol a munkaadókhoz, nem mi csurgatjuk az állásokat. Ha még nem tanultál soha németül, akkor is van esélyed! Válassz nyelvi csomagot és felkészítünk az interjúra! Ne add fel, már csak néhány lépés választ el álmaid külföldi munkaajánlatától! Kattints!

Otthon végezhető munka

Otthon végezhető munka

Megtörténhet, hogy egy napon rádöbbensz, megvan ugyan a kényelmed, a biztonságod,valami mégis hiányzik az életedből. Boldogságod reményében merj kockáztatni, nézz szembe azzal, ami fáj! Az önismeret folyamata számtalan kérdést felvethet benned: mit szeretek, mivé szeretnék válni, mi jó nekem, mik a céljaim?A céljaid eléréséhez pedig anyagi szempontból megoldást találhatsz ezen a weblapon, ha a leírt módon regisztrálsz, és megteszed a leírt lépéseket. Boldogabb és gazdagabb életet érhetsz el így!!!

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Állások Németországban

Állások Németországban

Állások Németország, Svájc, Ausztria és Belgium városaiban. Számos pozíció közül választhatja ki a szaktudásának megfelelőt, amelyek egy része nyelvtudást sem igényel. Főként elektrotechnikus, villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő állások érhetőek el nálunk, de érdemes figyelni weboldalunkat, hiszen az ajánlatok folyamatosan frissülnek. Várjuk munkáltatók megkeresését, akiknek munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben, illetve a HR feladatok kiszervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén hívjon bátran

Hiányszakma

Hiányszakma

Vajon merre tart most a magyar munkaerőpiac? Felméréseink azt mutatják, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a cégeknek idén is szakmunkásokra lenne a legnagyobb szükségük. Az országos rangsorban a sofőrök állnak a második helyen, a harmadikak a mérnökök, negyedikek a könyvelők és pénzügyi szakemberek. A tavalyi évhez képest a listán található munkakörök alapvetően változatlanok maradtak, csupán átrendeződést figyelhetünk meg az egyes helyezések között. A legnagyobb változást az informatikusok jelentik, a tavalyi tizedik helyről, idén az ötödik helyre ugrottak a listán. A szakemberhiány ellenére a legtöbb megkérdezett vállalat úgy nyilatkozott, hogy egyre kevésbé érzi ennek hatását Magyarországon.

IT és műszaki mérnök állások

IT és műszaki mérnök állások

Ismeri az IT világát? Beszéli a Java, C , .Net és egyébb programnyelveket? Vagy inkább a műszaki dolgokban járatos? Tudja hogyan készülnek a nyomtatott áramkörök és nem jön zavarba egy elektrotechnikai probléma megoldásától? Akkor már csak egy kérdésünk van. Meg van elégedve jelenlegi állásával? Ha nem, akkor nálunk megtalálja karrierje következő lépcsőfokát. Az Experis a ManpowerGroup tagjaként több mint 60 országban meghatározó szereplő az IT és műszaki mérnök szakemberek közvetítésében. Tisztában vagyunk vele, hogy Ön nem csak egy Önéletrajz. Olvasunk a sorok között és ennek megfelelően nem csak egy állást, hanem szakmai kiteljesedésének lehetőségét keressük meg. Látogasson el honlapunkra és nézze meg a jelenlegi álláslehetőségeket! Akkor is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, ha nem találja meg oldalunkon a kívánt pozíciót. Profi csapatunk folyamatosan kapcsolatban áll a legnagyobb és legjobb magyar és külföldi vállalatokkal.

Kreatív önéletrajz minták

Kreatív önéletrajz minták

Tűnjél ki kreatív önéletrajzoddal az álláskeresők tömegéből! A munkáltatók csupán néhány másodpercet töltenek átlagosan egy-egy CV elbírálásával. Önéletrajzodnak ennyi idő alatt kell meggyőznie a öket. Legyen kreatív az önéletrajzod is, és sikerülni fog! Használd ki a képi eszközök erejét is, melyekkel sokkal erősebb, hatásosabb lesz önéletrajzod. Egyedülálló szolgáltatás, hatékony önéletrajz minták álláskeresők számára. Professzionális megjelenés, első ránézésre is megnyerő design, és a tartalmat kihangsúlyozó szerkezet gondoskodik róla, hogy Téged hívjanak be az állásinterjúra. Kreatív önéletrajz mintáink közt megtalálod a céljaidnak megfelelő, személyiségedhez és szakmádhoz illő, stílusos CV-t.

LikeJob

LikeJob

Ingyenes állásközvetítés munkáltató és munkavállaló között. LikeJob Elindította ingyenes szolgáltatásukat, melyben szeretné költségmentes találkozást biztosítani munkáltató és munkavállaló között. Ha még nem rendelkezik regisztrációval, egy egyszerű és ingyenes regisztráció után Ön is feladhatja cége álláshirdetését díjmentesen, vagy munkavállalóként böngészhet a feladott hirdetések között. Amennyiben munkavállalóként regisztrál rendszerünkben, naponta elküldjük önnek legfrissebb álláshirdetéseinket.

Azonnali állás Németországban Ausztriában Svájcban közvetlen a feladótól

Azonnali állás Németországban Ausztriában Svájcban közvetlen a feladótól

Holnaptól induló munkalehetőség az Unio-ban. Weboldalunkon keressen állást és vegye fel a kapcsolatot közvetlen a hirdetés feladójával. Nincs közvetítői jutalék, Ön az álláshirdetés feladójának írhat közvetlenül, és jelentkezhet a munkára. Töltse fel az Önéletrajzát, amit a munkaadók bármikor megnézhetnek, ha erre Ön ad engedélyt. Lépjen be a saját fiókjába ahol megnézheti az elmentett hirdetéseket, beállíthatja a hirdetésfigyelőt, elmentheti a hirdetéseket.Honlapunkon általában Németül feladott hirdetéseket talál, ézert szükséges az alap német nyelvtudás

Hirdetés
Munkalehetőség és nyelvtanulás külföldön

Munkalehetőség és nyelvtanulás külföldön

Eljátszottál már valaha a gondolattal, hogy milyen lenne külföldön élni, ott kipróbálni magad? Nyelvtanulás és munkalehetőség, melyre egyszerre lehetőséged nyílik. Az au pair program fő célja, hogy fiataloknak nyelvtanulási és tapasztalatszerzési lehetőséget biztosítson külföldi országokban. Az au pairek külföldi családok tagjaiként élnek, segítenek a gyerekkel kapcsolatos napi tevékenységben és a könnyebb házi munkákban. Ezért cserébe szállást, teljes ellátást, heti zsebpénzt és természetbeni juttatásokat (autó használat, nyelviskolai hozzájárulás stb?) kapnak. Az au pair program kiváló alkalmat nyújt más országok kultúrájának és nyelvének megismerésére, kapcsolatteremtésre, valamint a magyar kultúra és a hazai szokások megismertetésére.

Álláslehetőségek az egész országban - Monster

Álláslehetőségek az egész országban - Monster

A legjobb állás meglelésében segít a Monster.hu! Az oldalon lévő állások több szempont alapján is kategorizálva lettek, például megye, munkaterület vagy cég. Ezzel is megkönnyítve az állások közti keresést. De ez még korán sem minden. Az álláslehetőség egyszerű böngészésén kívül még az is sokat segíthet, ha felteszi az önéletrajzát az oldalra. Így a munkáltató hamarabb áttekintheti azt és válaszolni tud rá. Ezzel jelentősen gyorsítva az Ön álláskeresését. Egy jó karrierhez amúgy is szükséges az ilyesmi, szóval Monster.hu -n a sok állásajánlat mellé az önéletrajz megfelelő megírására is talál tanácsokat. A legtöbb állás részletes leírással rendelkezik, szóval olvassa át őket figyelmesen!

nemetmunkahely.hu

nemetmunkahely.hu

Álláslehetőségek Németországban óriási választékban, a diwa Personalservice GmbH közvetítésével. 30 éve vannak jelen Németországban, 2000 dolgozóval. Náluk nincs közvetítési díj, fizetés nélkül lehet külföldön munkákat vállalni. Kényelmes szállást is biztosítanak munkavállalóiknak. A fizetés kiemelkedő, az itthoni többszöröse. Folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget biztosítanak munkavállalóiknak. Nyelvtanulásra is van lehetőség. Aktuális állásaik folyamatosan váltakoznak, mindenki talál számára megfelelő munkát.

Dubai orvosi munka

Dubai orvosi munka

Várjuk mindazon egészségügyi dolgozók jelentkezését, akik szakítván a hagyományokkal, szeretnének új kultúrákat megismerni, s elhatározták magukat, hogy az Arab Félszigeten vállalnak munkát, hogy ott szerezzenek tapasztalatot. Kiemelt fizetési ajánlatok, kedvező munkakörülmények, luxus kórházak várják a magyarországi orvosokat Szaúd-Arábiában és a környező országokban. Küldje el önéletrajzát az Eumedjob munkaerőközvetítő cégnek, és mi rövid időn belül találunk megfelelő állásajánlatot a magyarországi jelentkezőknek, legyenek azok akár pályakezdők.

jobozz.hu Diákmunka Neked

jobozz.hu Diákmunka Neked

Rengeteg diákmunka, nyári munka gyakornoki program vár rád a jobozz.hu weboldalon. Találd meg a legjobb munkát és így könnyen gyarapíthatod zsebpénzedet és még szakmai tapasztalatszerzésre is lehetőséged nyílik. Fontos időben diákmunkát keresni, hiszen a nyári időszakban túljelentkezés van. Ezért érdemes már az iskolai szünet előtt megkezdeni a keresést. A diákoknak és hallgatóknak számos lehetőséget kínálunk legyen szó akár egyszerű vagy összetett diákmunkáról. Az oldalon található gyakornoki programok nagy szerepet töltenek be a tapasztalatszerzésben és mellesleg a legjobban fizetett munkák közé tartoznak.

Marketing állás

Marketing állás

Pénzt keresni - hát nem ezt szeretnénk mindannyian? De melyik üzleti elgondolás bizonyul életképesnek a jövőben is? Melyik üzleti partner lesz a jövőben is erős? Melyik termék lesz a jövőben is nagyon népszerű? És milyen díjazási rendszer korrekt a jövőben is? Minden szerénység mellett is: kiválóak vagyunk. És nemcsak jó megjelenésünk miatt. Hanem számos más okból is. Pont olyan dolgok miatt, melyek az üzleti életben igazi élményt adnak. Mindemellett azonban a szükséges biztonságot is nyújtják. Olvass tovább honlapunkon!

Dolgozzon otthonról kényelmesen

Dolgozzon otthonról kényelmesen

Ez egy valós távmunka ahol nincs semmilyen kötelezettség és nincs semmilyen díj befizetés sem csak szakreferensi munka ahol a vevők is jól járnak, mi referensi munkát végzők azért kapunk fizetést ha cégeknél szeretnék vásárolni. Nagyon sok információt lehet találni a honlapon, de nem csak szakreferensként lehet munkát vállalni hanem szimpla kérdőív kitöltőként is jelen lehet. Nem csak cégeknek tudunk segíteni vevőket szerezni de vevőknek is pénzt kapni. Sok lehetőség nyílik most mindenkinek ezzel a lehetőséggel hiszen csak jelentkezni kell hozzám és én minden további információval ellátom az illetőt.

IT állások

IT állások

Érdekel az android fejlesztő munkakör, kezedben van a diplomád, de munkát még nem találtál? Ha úgy érzed, hogy a junior szintet már elérted, és szeretnél tovább haladni, keress meg minket, és megkeressük a megfelelő munkát a kompetenciáidra. Az egyetlen dolgod annyi, hogy felvedd velünk a kapcsolatot, ami után az önéletrajzod közösen átnézzünk, és korrigálunk, amennyiben szükséges. A tapasztalatunkkal nem csak abban segíthetünk, hogy hova érdemes pályáznod, a pályázat írása kapcsán is állunk rendelkezésedre.

Tuti menü