Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi munkák, közvetítők képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Külföldi munkák, közvetítők - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Külföldi munkák, közvetítők
Keresés
Találatok száma - 21 db
Állások Németországban

Állások Németországban

Állások Németország, Svájc, Ausztria és Belgium városaiban. Számos pozíció közül választhatja ki a szaktudásának megfelelőt, amelyek egy része nyelvtudást sem igényel. Főként elektrotechnikus, villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő állások érhetőek el nálunk, de érdemes figyelni weboldalunkat, hiszen az ajánlatok folyamatosan frissülnek. Várjuk munkáltatók megkeresését, akiknek munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben, illetve a HR feladatok kiszervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén hívjon bátran

Munkalehetőség és nyelvtanulás külföldön

Munkalehetőség és nyelvtanulás külföldön

Eljátszottál már valaha a gondolattal, hogy milyen lenne külföldön élni, ott kipróbálni magad? Nyelvtanulás és munkalehetőség, melyre egyszerre lehetőséged nyílik. Az au pair program fő célja, hogy fiataloknak nyelvtanulási és tapasztalatszerzési lehetőséget biztosítson külföldi országokban. Az au pairek külföldi családok tagjaiként élnek, segítenek a gyerekkel kapcsolatos napi tevékenységben és a könnyebb házi munkákban. Ezért cserébe szállást, teljes ellátást, heti zsebpénzt és természetbeni juttatásokat (autó használat, nyelviskolai hozzájárulás stb?) kapnak. Az au pair program kiváló alkalmat nyújt más országok kultúrájának és nyelvének megismerésére, kapcsolatteremtésre, valamint a magyar kultúra és a hazai szokások megismertetésére.

nemetmunkahely.hu

nemetmunkahely.hu

Álláslehetőségek Németországban óriási választékban, a diwa Personalservice GmbH közvetítésével. 30 éve vannak jelen Németországban, 2000 dolgozóval. Náluk nincs közvetítési díj, fizetés nélkül lehet külföldön munkákat vállalni. Kényelmes szállást is biztosítanak munkavállalóiknak. A fizetés kiemelkedő, az itthoni többszöröse. Folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget biztosítanak munkavállalóiknak. Nyelvtanulásra is van lehetőség. Aktuális állásaik folyamatosan váltakoznak, mindenki talál számára megfelelő munkát.

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Dubai orvosi munka

Dubai orvosi munka

Várjuk mindazon egészségügyi dolgozók jelentkezését, akik szakítván a hagyományokkal, szeretnének új kultúrákat megismerni, s elhatározták magukat, hogy az Arab Félszigeten vállalnak munkát, hogy ott szerezzenek tapasztalatot. Kiemelt fizetési ajánlatok, kedvező munkakörülmények, luxus kórházak várják a magyarországi orvosokat Szaúd-Arábiában és a környező országokban. Küldje el önéletrajzát az Eumedjob munkaerőközvetítő cégnek, és mi rövid időn belül találunk megfelelő állásajánlatot a magyarországi jelentkezőknek, legyenek azok akár pályakezdők.

Job-Sys Kft.

Job-Sys Kft.

Cégünk (JOB-SYS Kft) az idei évben alakult. Fő profilunk a munkaerő közvetítés, külföldre. Elsősorban Németországban, Bajorországban azon belül Regensburg környékére toborzunk magyar munkavállalókat, egészségügyi területre (szakorvosokat, általános ápolókat, szociális gondozókat, betegápolókat). Ezen kívül Hollandiába mérnököket, vendéglátói végzettséggel rendelkezőket valamint folyami- illetve óceánjáró hajókra keresünk dolgozni vágyókat. Folyamatosan kutatunk új partnerek után, különböző szegmensekből. Közvetítői díjat a törvény értelmében- nem szedünk és kizárólagos szerződés keretein belül folytatjuk tevékenységeinket.

Max Service

Max Service

Manapság egyre többen próbálnak szerencsét Európa bármely országában. Bármelyik barátommal leülünk meginni egy kávét, sokszor szóba kerül, hogy elmenne az országunkból egy jobb állás reményében külföldre. Szerintem ezzel nincs is semmi baj. Akinek van lehetősége menjen! Németországban jobb fizetést kapsz, és legalább kipróbálhatod magad külföldön. Páran az okból nem próbálnak szerencsét kint, mivel nincs külföldön ismerős és félnek, hogy nem találják fel magukat. Ez azért van, mert nem ismerik a Max-Service munkaközvetítő vállalkozás, mely Németországban segít az embereknek munkát találni. Állás lehetőségeik között találhatunk fémipari munkákat, ápolói, felszolgáló munkákat. Magyarul mindenki megtalálhatja a neki tetsző munkát! Abban az esettben, ha nem beszélsz németül a Max-Service a munkakezdés előtt tart német nyelvtanfolyamot, ahol minden szükséges kifejezésre megtanítanak ahhoz, hogy boldogulhass Németországban.

Munkavállalás külföldieknek

Munkavállalás külföldieknek

Teljes körű relokációs szolgáltatást nyújtunk Neked, legyél akár áttelepülni vágyó, akár HR munkatárs. Legyen szó költözésről, munkavállalási vagy pl. tartózkodási, letelepedési engedélyek ügyintézéséről, meghívólevél, üzleti vízum, adókártya, TB kártya ügyintézéséről, vagy akár lakáskeresésről, hazautazásról, mindenben számíthatsz ránk. Ha hozzánk fordulsz, mindig emberi szavakra találsz és sok-sok támogatást, segítséget nyújtunk Neked, mert tudjuk, milyen nehéz egyedül boldogulni egy teljesen új környezetben.

Hegesztő, Lakatos munka Németországban!

Hegesztő, Lakatos munka Németországban!

Megfordult már a fejében valaha az, hogy milyen módon lehet a legegyszerűbben külföldön, javarészt Németországban állást keresni? Szeretne egy jól jövedelmező munkát? Nem tudja, hogy hogyan vágjon bele? Akkor Ön minket keres céljai megvalósításában! Fő profilunk közé tartozik a lakatos, hegesztő, csőszerelő, és előkészítő munkavállalók megkeresése, felmérése, és a sikeres munkába állásukhoz szükséges feltételek megteremtése.

Külföldi munkák, állások külföldön

Külföldi munkák, állások külföldön

Valós külföldi munka ajánlatok, luxus hajókon, szállodaiparban, vendéglátásban, szakmunkák külföldön bármilyen végzettséggel. Folyamatosan keresünk munkavállalókat luxus hajókra, szállodaiparba, vendéglátásba, egyéb szakmákba. Regionális irodahálózat országosan. Nyelvi képzést, igény szerint biztosítunk.

Hirdetés
Németországi munka

Németországi munka

Németországi munkát keresel? Ha igen, érdemes felkeresned információs oldalunkat ahol rengeteg, nélkülözhetetlen információt találhatsz cikkeinkben illetve fórum topikjainkban. Legújabb álláshirdetéseinkről illetve munkalehetőséget ajánló apróhirdetéseinkről hírlevélben értesülhetsz, kizárt dolog, hogy lemaradj valamiről. Gyere nézz körül nálunk és ha tetszik oldalunk, regisztrálj!

Erdélyi állásajánlatok

Erdélyi állásajánlatok

Romániai magyar nyelvű állásportál. Rengeteg friss állásajánlat, munkalehetőség. Célunk egy olyan ingyenes platform létrehozása, amely megkönnyíti a kommunikációt álláskínálók és álláskeresők között. Töltse fel önéletrajzát adatbázisunkba, és kerüljön közvetlen kapcsolatba a munkaadókkal. Állás munka álláshirdetés önéletrajz álláskeresés erdélyi állások romániai állások, stb.

Állásajánlat erdélyben

Állásajánlat erdélyben

Új kiváló kozmetikai termékek(francia parfümök, bőrápoló krémek, tusfürdők, hajápolók, ékszerek), forgalamzására munkatársakat keresünk. Áraink olcsóbbak mint a konkurens cégeknél. Karrierépitési lehetőség.Nyitott piac, újdonságként ajánlható termékek.Azonnali 30%-os nyereség minden rendelésnél.Minden magad alá beákitott személy renedelése után pedig 10%-ot kapsz.

Neujob - Ausztriai szállodai állások, munkák

Neujob - Ausztriai szállodai állások, munkák

A Neujob Magán Munkaerő-közvetítő, Tanácsadó Iroda és Képző Központ speciálisan Ausztriai - Vorarlberg, Tirol, Salzburg, Oberösterreich, Steiermark tartományokba - 3, 4, 5 csillagos szállodákba, hotelokba, panziókba történő munkaerő-közvetítéssel, vendéglátós állások pályázásával, valamint személyzeti tanácsadással, és felnőttképzéssel foglalkozik. Irodánk, az Ausztriai szállodai munkák elsőszámú közvetítőjeként kizárólag vendéglátós munkák közvetítésére szakosodott. Fő profilunk, szakképzett szakácsok, felszolgálók, cukrászok, szobalányok közvetítése, felkészítése valamint szobaasszonyok képzése, akik az Osztrák szállodaiparban szeretnének elhelyezkedni. Szolgáltatásainkkal optimális lehetőséget kínálunk azoknak, akik a külföldi munkavállalás e területét választják. Az Ausztriai hotelmunka széles tárházát kínáljuk, melyekhez teljes körű ügyintézést is ajánlunk.

Hoteljob.hu - vendéglátós állásportál

Hoteljob.hu - vendéglátós állásportál

Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít a vendéglátás és turizmus terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Célunk hogy minél egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra álláskereső és munkaadó. Lehet Ön felszolgáló, báros, szakács, cukrász, pék, étteremvezető, a Hoteljob a legjobb választás az álláskereséshez. Nálunk mindig a szakma legfrissebb álláshirdetései között válogathat. Partnereink neves hotelek, szállodák, éttermek és vendéglátó egységek. Ajánlataikra néhány kattintással könnyedén jelentkezhet online.

Medijob - egészségügyi állások

Medijob - egészségügyi állások

Az első magyar egészségügyi állásportál! Portálunk egyedülálló lehetőséget biztosít az egészségügy terén munkaadóknak és munkavállalóknak egyaránt. Oldalunk kimondottan az egészségügyi szférát szolgálja ki, nálunk megtalálhatja munkatársát vagy ideális munkahelyét. Célunk hogy minél hatékonyabban és gyorsabban találjon egymásra a két fél. Ha Ön állást keres, nálunk a legjobb helyen jár.

GMN Hungary

GMN Hungary

Cégünk 1992 óta végez munkaerő-közvetítést hajóstársaságok megbízásából. Eleinte mint Cruise Aider, később GMN Global Manning Network, jelenleg pedig GMN Hungary néven. Fennállásunk ideje alatt közel 15.000 fiatalt segítettünk munkához a világ vezető hajós cégeihez.Az utóbbi években profilunk kibővült, immáron Ciprusra, illetve Nagy-Britanniába is szervezünk munkaerőt főként szállodai munkákra.Cipruson többféle program között válogathatsz, választhatod tréning programunkat, vagy vállalhatsz munkát rögtön 4-5 csillagos szállodákban.Immáron az egészségügyből érkezőknek is tudunk segíteni idősgondozói állást találni németországi, illetve nagy-britanniai idősek otthonában.Akik szakmai továbbképzésre, vagy akár főiskolai, illetve egyetemi (BA, illetve Master) diploma megszerzésére vágynak Svájcban szálloda-vendéglátás terén, kivételes lehetőséghez jutnak a luzerni B.H.M.S (Business &Hospitality Management School) programjainak keretében.

London Agent - munka Londonban

London Agent - munka Londonban

London Agent - munkalehetőség Londonban! Döntöttél? Készen állsz a változásra? Elképzelted már, hogy útnak indulsz, mindent magad mögött hagysz? Erősnek érzed magad, de a munkahelyeden meg nem mondtál fel, családodnak jelezned kell szándékodat, barátod/barátnőd sem tud róla es mindemellett nem is tudod mi lesz ott kinn veled Londonban? Mit szolnál hozzá, ha azt mondanánk, ne foglalkozz semmivel, ami Angliával kapcsolatos?! Búcsúzz el, mondj fel es ha megtetted, foglald le a repülőjegyet es repülj a jövődbe ahol Mi várunk Rád!

Tuti menü