Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. - Állás, állásajánlatok magazin
részletek »

Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment

Ideális munka, külföldi munka, hazai munka, budapesti vagy vidéki állás? Az Állás Tuti Magazinban érdekes és szórakoztató cikkek között válogathatsz. Látogass el rendszeresen az oldalra, hogy naprakész információval rendelkezz.
Állás, állásajánlatok magazin
Itt vagy: Állás, állásajánlatok magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik.
A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a középvállatoknál is luxussá vált, hiszen rengeteg plusz költséggel jár, ráadásul nem olyan állandó, mint néhány évtizeddel ezelőtt volt.

A munkaügyi törvények, rendeletek villámgyorsan követik egymást, kiszámíthatatlan időpontokban, amelyet napra készen szinte lehetetlen követni. Így alakultak sorra ennek az új "iparágnak" a képviselői, a HR-es cégek, de sajnos a komoly vállalkozások hitelét romboló, gyors meggazdagodást remélő, felkészületlen szervezetek is megjelentek.
Hirdetés

A martfűi Tisza Cipő Gyár által létrejött Tisza Cipő Csoport ennek ellenére bízik abban, hogy sem az álláskeresők, sem a kis- és középvállalkozások nem veszítik el bizalmukat a valóban tisztességesen és eredményesen dolgozó cégekkel szemben.

A sikeres vállalkozás alapismérvei a hatékonyság, versenyképesség és a profitabilitás, melyet a vállalati és üzleti stratégia hivatott szolgálni a vállalati szervezet keretein belül. Manapság már közhelyszámba megy az emberi erőforrás-menedzsment túlzott hangsúlyozása, mégis azokban a vállalkozásokban, ahol a stratégiai folyamatokban kellő szerephez jut ez a terület, jelentős és mérhető fejlődés figyelhető meg a költségcsökkentés és termelésnövekedés terén.

Mi ezt kívánjuk megvalósítani új szemléletmóddal, új eljárásokkal, hiszen napjainkban az adatkezelés, elemzés, szervezetfejlesztés kidolgozása egy komplex feladat. Cégünk támogatásával vállalata modern és innovatív módon alkalmazkodhat a piac legújabb kihívásaihoz!
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - munkaerő kölcsönzés, munkaerő közvetítés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-12-09 09:14:50
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü