Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önéletrajz, önéletrajz minták képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Önéletrajz, önéletrajz minták - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Önéletrajz, önéletrajz minták
Keresés
Találatok száma - 11 db
Kreatív önéletrajz minták

Kreatív önéletrajz minták

Tűnjél ki kreatív önéletrajzoddal az álláskeresők tömegéből! A munkáltatók csupán néhány másodpercet töltenek átlagosan egy-egy CV elbírálásával. Önéletrajzodnak ennyi idő alatt kell meggyőznie a öket. Legyen kreatív az önéletrajzod is, és sikerülni fog! Használd ki a képi eszközök erejét is, melyekkel sokkal erősebb, hatásosabb lesz önéletrajzod. Egyedülálló szolgáltatás, hatékony önéletrajz minták álláskeresők számára. Professzionális megjelenés, első ránézésre is megnyerő design, és a tartalmat kihangsúlyozó szerkezet gondoskodik róla, hogy Téged hívjanak be az állásinterjúra. Kreatív önéletrajz mintáink közt megtalálod a céljaidnak megfelelő, személyiségedhez és szakmádhoz illő, stílusos CV-t.

CV Doktor

CV Doktor

Segítség önéletrajz és motivációs levél íráshoz, állás-pályázati anyagok összeállításához, felkészüléshez állásinterjúra. A CV Doktor fő feladatának azt tekinti, hogy számodra exkluzív tanácsadás keretében olyan pályázati anyagot állítson össze, amely eredményesen szolgálja rövid távú szakmai céljaid elérését, mindeközben biztosítva a lehetőséget, hogy széles körű kitekintést nyerj a pályázatodat befolyásoló stratégiai folyamatokra. Ennek érdekében a CV Doktor elősegíti a párbeszédet, alkalmazza a megfelelő gyakorlatias technikákat, és támogatja a karrier szemléletű információcserét.

Videó önéletrajz, tűnj ki a tömegből!

Videó önéletrajz, tűnj ki a tömegből!

Nagyon kevesen használnak még videó önéletrajzot, így nagy helyzeti előnyre tudsz szert tenni. Ezzel biztosan felfigyelnek rád és sokkal többet meg tudsz mutatni, mint egy hagyományos önéletrajzzal. Ha elvárás a folyékony nyelvtudás, máris meg tudod mutatni vele. Többek között egyéni hátteret tudsz beállítani hozzá, akár a céghez kapcsolódó képpel, ami szintén az esélyeid növelik. Készítettem egy rövid tanulmányt, hogy mikre kell feltétlenül figyelned, mikor videó önéletrajzot készítesz. Ne feledd, bátraké a szerencse!

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Országos AddelMagad Önéletrajz Bázis

Országos AddelMagad Önéletrajz Bázis

Országos AddelMagad Bázis: az álláskeresők hirdető oldala. Nem kell többé álláshirdetéseket nézegetned, csak regisztrálj nálunk, és az ajánlatok Téged fognak megkeresni. Neked csak választani kell majd az ajánlatok közül! Hát nem kényelmesebb? És hogy mit kapsz ezért? Benne lehetsz az Országos AddelMagad Bázisban! Hirdetésedet bármikor újraaktiválhatod. Elkészítjük helyetted az európai szabványú önéletrajzodat. Nem kell harcba indulj több száz emberrel egyetlen pozícióért. Egyedülálló fiókod, belső levelezésed lesz. Levesszük rólad a keresés nehézségeit. Regisztrálj nálunk, nincs veszteni valód!

Önéletrajz

Önéletrajz

Miért bukik meg az önéletrajzok 96%-a az első percben!? Hogy mi az a valami, ami segít rajtad, hogy pont téged válasszanak? Megmondom a MÁS szó. Az önéletrajzod MÁS kell, hogy legyen a többinél. Nem csak jobb, hanem más is! Kinek ajánljuk az önéletrajzunkat, önéletrajz mintáinkat és tanácsainkat. Ha: * Eleged van abból, hogy nem becsülik meg a munkád * Nem kapsz a munkádhoz mérten megfelelő fizetést * Gyomorgörccsel jársz be dolgozni * A főnököd semmibe vesz * Más munkakörben szeretnél dolgozni * Bizonytalannak érzed a jelenlegi munkád!

Önéletrajz sablon

Önéletrajz sablon

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod!

Állás Online

Állás Online

Te is találj állást a segítségünkkel! Minden, ami a sikeres álláskereséshez szükséges: álláskeresési stratégiák, kísérőlevél, önéletrajz minták, tippek és trükkök az állásinterjúra. Segítségünkkel felkészülten vághatsz neki a munkakeresésnek, ami nagyon sokat számíthat, mivel sokszor csak apróságokon múlik a siker.

Hogyan ne írjunk önéletrajzot?

Hogyan ne írjunk önéletrajzot?

Önéletrajzot egyszerű írni, mert mindenki ismeri saját korábbi tevékenységét, csak papírra kell vetni, gondolhatná a pályázni szándékozó az első próbálkozás előtt. Önéletrajzot azonban nem könnyű írni, sok helyen el lehet rontani. Hogy ne élesben fizesse meg a pályakezdő a tanulópénzt, tanácsadók, fejvadászok tapasztalatai alapján összefoglaltuk, milyen buktatók várnak a cv-k szerzőire.

Hogyan írjunk kísérőlevelet és önéletrajzot?

Hogyan írjunk kísérőlevelet és önéletrajzot?

Adeco Magyarország Kedves Pályázóink! Ezt a rövid tájékoztatót Önöknek szánjuk, hogy segítséget nyújtson álláspályázat benyújtásakor egy megfelelő kísérőlevél és önéletrajz összeállításához. Az itt bemutatott formátumok természetesen tájékoztató jellegűek, tapasztalataink alapján készültek.

Hirdetés
önéletrajz minták - JobCenter

önéletrajz minták - JobCenter

Hogyan írjunk önéletrajzot? Milyen a jó önéletrajz? Szakmai önéletrajz minta +1 tipp amivel bizosan csábító lesz a munkáltató számára! - Hogyan kezdjek hozzá az önéletrajz megírásához? - Mit írjak bele és mi az ami ronthatja az esélyeimet? - Milyen hosszú legyen egy szakmai önéletrajz? Pontosan ezen és hasonló kérdések miatt született meg ez az oldal. Végig vettük azokat a kérdéseket, melyeket a legtöbb pályázó feltett. Reméljük, hogy sok segítséget nyújtanak majd a pályázatok útvesztőjében.

önéletrajz minták - Profession

önéletrajz minták - Profession

Magyarország leglátogatottabb állásportálja. Rengeteg friss állásajánlat, munkalehetőség. Töltse fel önéletrajzát adatbázisunkba, és kerüljön közvetlen kapcsolatba a munkaadókkal. Kronologikus önéletrajz A leggyakrabban alkalmazott önéletrajz típus. A tanulmányokat és a szakmai múltat fordított idősorrendben felsoroló önéletrajzi szerkezet. Funkcionális önéletrajz Az egyes képességek és elért eredmények hangsúlyozására koncentráló önéletrajz szerkezet. Használata ajánlott pályamódosításnál, vagy ha szakmai múltunk egymástól teljesen eltérő irányba csapong. Europass Az Európai Unió által létrehozott egységes formanyomtatvány. Tanácsok, tippek Az önéletrajz készítés 13 mesterfogása Gyakori hibák az önéletrajzban Legyünk képben! Milyen fotót csatoljuk az önéletrajzhoz? Hogyan írjunk angol nyelvű önéletrajzot?

Tuti menü