Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Távmunka, távmunkáról képes leírás - Állás, állásajánlatok.tlap.hu
részletek »

Távmunka, távmunkáról - Állás, állásajánlatok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allas.tlap.hu » Távmunka, távmunkáról
Keresés
Találatok száma - 12 db
Dolgozzon otthonról kényelmesen

Dolgozzon otthonról kényelmesen

Ez egy valós távmunka ahol nincs semmilyen kötelezettség és nincs semmilyen díj befizetés sem csak szakreferensi munka ahol a vevők is jól járnak, mi referensi munkát végzők azért kapunk fizetést ha cégeknél szeretnék vásárolni. Nagyon sok információt lehet találni a honlapon, de nem csak szakreferensként lehet munkát vállalni hanem szimpla kérdőív kitöltőként is jelen lehet. Nem csak cégeknek tudunk segíteni vevőket szerezni de vevőknek is pénzt kapni. Sok lehetőség nyílik most mindenkinek ezzel a lehetőséggel hiszen csak jelentkezni kell hozzám és én minden további információval ellátom az illetőt.

Távmunka formáinak ismertetése, távmunka lehetőségek

Távmunka formáinak ismertetése, távmunka lehetőségek

A távmunka portál dolgozói sokéves szakmai háttérrel, tapasztalattal áll rendelkezésére minde nweben pénzt keresni szándékozó személynek. részletesen felfedezzük és közöljük a távmunka mint munka alkalom ismérveit weblapunkon rengeteg tanulmány foglalkozik a Magyarországi távmunka állapotával A távmunka weboldalunkon más munkával is találkozhat otthoni munka, internetes munka, bedolgozás, kérdőívezés eseteivel is. Fontos az ilyen a munkákat megkülönböztetni azért sok esetben egybe fonódnak. A tavmunkanet.hu weblapunkra kattintson el. Sok ember szeretne tetemes fizetést.

Távmunka - fordítás - tolmácsolás - lektorálás

Távmunka - fordítás - tolmácsolás - lektorálás

Felsőfokú végzettséggel rendelkezik? Rendelkezik egy vagy több szakterületen legalább ötéves fordítói, lektori vagy tolmácsgyakorlattal? Rendelkezik szakfordítói, lektori vagy tolmácsigazolvánnyal? Nyelvtudása kitűnő mind az idegen nyelven, mind anyanyelvén? Rendelkezik referenciákkal? Megbízható, pontos, munkáját komolyan veszi? A határidő szent az Ön számára? Kiválóan kezeli az Microsoft Office programjait? Rendelkezik és használja a fordítást támogató eszközöket? Rugalmas, könnyen elérhető? Teljesítéséről ki tud állítani számlát? Vállalja a tolmácsetika szabályainak betartását? Csak olyan megbízást vállal el, amit teljesíteni is tud? Vállalja a titoktartási kötelezettséget? Fontos Önnek, hogy folyamatosan el legyen látva munkával? Szeretné, ha nemcsak egyoldalas megbízásai lennének? Jó lenne, ha a megbízási díja pontosan megérkezne? Ha a fenti kérdésekre a válasza IGEN, akkor Ön a Mi emberünk.

Állás, állásajánlatok magazin hírek
Humánerőforrás gazdálkodás/HR-menedzsment
Humánerőforrás... Tisza Cipő Csoport belépett a munkaerőgazdálkodásba. Munkaerő kölcsönzéssel, munkaerő közvetítéssel és diákmunkával is foglalkozik. A XXI. század gazdasági piaca teljesen megváltoztatta az emberi munkaerő gazdálkodást. Amíg régen a vállalatokon belül külön munkaügyi és adminisztrációs alkalmazottakat, és vele irodát tartottak fent, ez mára még a...
Csökkent a regisztrált álláskeresők száma
Csökkent a regisztrált álláskeresők... A munkaügyi központok adatai szerint júliusban kevesebben kerestek munkát, mint egy...
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem puszta üzemzavar
Hová tűnt egymillió munkahely? - Nem... Húsz év tanulsága, hogy a magyar munkaerőpiac problémái a mindenkori kormányok...
Reális otthoni pénzkereset 2012-ben is!

Reális otthoni pénzkereset 2012-ben is!

2012-ben új pénzkereseti lehetőséget, otthoni vállalkozást, vagy passzív jövedelmet szeretne? Mi segítünk mindenkinek egy jó döntést hozni, amire építheti jövőjét, anyagi biztonságát. Amennyiben szüksége van egy új ötletre, amit eddig még nem próbált ki anyagi helyzetének javítására, mi ajánlunk egyet! Ha dolgozni szeretne a sikerért, anyagi függetlenségért, lehetőséget és eszközt adunk a megvalósításhoz. 2012-ben utólag reagálni az előnytelen gazdasági változásokra nem lesz bölcs dolog. Most eljött az ideje előre megtervezni és biztosítani jövedelemforrásainkat.

Online munka - passzív jövedelem kávézással

Online munka - passzív jövedelem kávézással

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több! Két jó hírem van: Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a ganodermás kávét! Te is meg tudod csinálni! Utálod a házalást? igen Úgy érzed, nem tudsz eladni? igen Ki nem állhatod a tapsikolós tömegrendezvényeket? igen A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól? igen Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád? igen Szeretnél anyagilag független lenni és ezért hajlandó vagy keményen, de kényelmesen otthonról dolgozni? igen Nincs befektetni való pénzed, hogy saját vállalkozást indíts, vagy épp a saját vállalkozásod mókuskerekéből szeretnél kiszállni? igen Ez a te üzleted! Csatlakozz máris, építs hálózatot online!

Pénzkeresés online tőzsde segítségével

Pénzkeresés online tőzsde segítségével

A vilagtrend.hu az otthonról végezhető pénzszerzési módszerek közül talán a legelegánsabbal, de mégis a legelérhetőbbel foglalkozik. Ez pedig az Online Tőzsde. Sok tévhitet eloszlat a tőzsdével kapcsolatban. A tőzsde ma már mindenki számára elérhető, nem kell hozzá több millió forint. Az oldal kifejezetten a kezdők számára készült.

netmunka info

netmunka info

Internetes munkák tárháza a sötét és a világos oldalról. Mi is az igazság? Megéri vagy nem? Átverés vagy nagylelkűség? Bárki vagy esetleg mindenki megélhet a netes munkákból? Felfedjük az igazságot. Átlépünk a valóságba. Neked való ez az ismertető, ha nincs elég pénzed, pedig túl sokat dolgozol ha nem érsz rá belevágni egy új üzletbe, mert csak este van időd ha érezni szeretnéd az anyagi biztonság érzését ... ha több időt szeretnél ha GYES-en vagy otthon és ráérnél pénzt keresni ha most már tényleg pénzt szeretnél keresni a neten ha szeretnél egy online üzletbe belevágni, de 0 forintod van rá ha szeretnéd érezni azt az Önbizalmat, amit a biztos anyagi háttér nyújt, DE LEHET, HOGY NEM!

Távmunka Információs Lap

Távmunka Információs Lap

Ezen az oldalon azokat szeretném információval segíteni, akik hozzám hasonlóan távmunkát keresnek. Azaz olyan pénzkereseti lehetőséget, amellyel otthonról, esetleg kötetlen munkaidőben tudnak pénzt keresni. Remélem így sikerül a felesleges körök számát csökkenteni és könnyebben megtalálja, amit keres.

Állást keresel vagy pénzt?

Állást keresel vagy pénzt?

Az emberek legnagyobb része szkeptikusan és pesszimistán tekint a jövőbe, s minden kezdeményezésre kitörési lehetőségre nemet mond , maradva a fix munkahely biztonságot ígérő falai közt, arra gondolva, hogy ennél rosszabb már csak nem lesz. Aztán mikor észbe kapnak már 2012-t írtak, a nyugdíjrendszer összeomlott az egyre növekvő kifizetések és az egyre csökkenő bevételek miatt. Az állam már a minimális nyugdíjat is csak nyögve tudta kifizetni, s az emberek 6-7 évtized kemény munkája után ott álltak jövedelem nélkül és a megélhetésük is veszélyben forgott! Egyre gyakoribbá vált az emberekben az az életérzés, hogy nem volt kedvük élni, így mikor az egészségükről volt szó gyakran szólaltak meg így: "Minek nekem vitamin, valamiben úgyis meg kell halni, s legalább örököl valamit a gyerek!"

Hirdetés
ihungary - Otthoni munka, diákmunka, távmunka

ihungary - Otthoni munka, diákmunka, távmunka

Diákmunka, otthoni munka, távmunka információk, álláshirdetés, hogy biztonságban vállaljon el egy munkát otthonról: távmunka diákoknak, álláskeresőknek, nyári munka lehetőségek. Szeretne több időt a családdal tölteni, több pénzt keresni, a saját főnöke lenni? Elege van abból, hogy más ossza be a szabadidejét és szeretne akkor dolgozni, amikor ráér? Szeretne több pénzt keresni úgy, hogy nem kell otthonról elmenni? Diákként ötletekre van szükséged, hogy honnan kezd el a nyári munkakeresést, mert diákmunka kell neked?

Gépelő

Gépelő

Hanganyagok, filmek, telefonos diktafon gépelése távmunkában, az interneten keresztül Mit nyújt a gépelő.hu? A GEPELO.HU szó szerinti vagy tartalom szerinti leiratot készítő online rendszer, amely lehetővé teszi, hogy alacsony költséggel, lektorált módon gépeltessen vagy fordíttasson le tetszőleges kép-, hang- vagy videofelvételeket. Megrendelése a hagyományos feldolgozási formákhoz képest lényegesen gyorsabban készül el: minden feladaton egyszerre több munkatársunk is tud dolgozni, és kollégáinkat számítógépes beszédfelismeréses előfeldolgozás segíti.

Távmunka - AproTuti

Távmunka - AproTuti

AproTuti.hu - távmunkával kapcsolatos hirdetések Állás, foglalkoztatás, munka, állásközvetítők: Alkalmi munkát keres, Alkalmi munkát kínál, Állást keres, Állást kínál, Diákmunka, Erotikus munka, Közvetítő irodák, Külföldi munka, Másodállást keres, Másodállást kínál, Tanácsadók, Távmunka

Tuti menü